Alla inlägg den 18 maj 2020

Av Sara - 18 maj 2020 07:09

I fredags drog vi upp med plåtis och släp till Hemavan. Det var dags att ta över huset vi köpt där. Vi har köpt det för att hyra ut, så nu ska vi göra det mysigt och med många sängplatser. Det är klart att vi ska vara där när det är ledigt och finns möjlighet. Det känns kul att vi två har skaffat en stuga tillsammans. Kanske vårt framtida boende? :)

Redan på fredag kväll när vi kom upp blev William sugen att kolla hur pass de satt fast så han bände lös lister o kollade. En halvtimme senare var alla tre garderoberna borta ur ena sovrummet. Anneli fick idén att vi även skulle ta bort garderoberna i andra sovrummet för att få bättre med plats. Vi kunde nämligen inte möblera som vi tänkt. De hade nämligen fått lämna de saker de ville lämna och dubbelsängen blev en av dessa. Den är så stor så vi var tvungna att tänka om lite.
På lördagmorgon vaknade vi utvilade i plåtisen och William låg och snarkade i dubbelsängen inne. Kvällsfikat och frukosten intog vi på kuddar på köksgolvet med bara ett lågt soffbord mellan oss. Sen fortsatte vi med att förbereda för att måla taket. För när man river bort något så behövs oftast nåt annat också justeras. Taken!! I båda sovrummen dessutom. Det låg inte i min plan, men det var bara att skrida till verket. Tjopp, så var även de andra garderoberna utrivna och taken målade!

Vi hade fått upp en massa grejer på två proppfulla släpvagnslass så framemot kvällen grillade vi på altanen och intog middag 21.30 Mmm va gott! Vi njöt trots att vi glömt bearnaisesåsen hemma. :) haha
Söndag morgon fick vi äta frukost vid köksbordet och packade sedan ihop och drog oss hemåt. Eller packade o packade. Vanligtvis städar man stugan osv men nu lämnade vi bara allt och for. Vi siktar på att komma upp nästa helg igen o fortsätta. Längtar!

Ovido - Quiz & Flashcards