Alla inlägg den 23 maj 2020

Av Sara - 23 maj 2020 09:02

Oj så skönt. Bara lördag än. Det blir en lång helg då vi åkte upp till Avastugan redan på onsdag kväll. Och ingen brådska heller när vi skulle fara. Ingen stress iväg. Det blir alltid så irriterat och jobbigt om man ska stressa. Jag tackar Anneli för att hon har det tålamodet med mig. Att inte skynda på mig när vi ska packa ihop och fara. Älskar henne för det. Hon tar hänsyn till mig och det uppskattar jag.
Vi har haft toppenväder här i helgen. Kunnat ta både lunch, eftermiddagsfikat och middag på altanen i solskenet.

Vi mysjobbar med att sätta upp rullgardiner, måla väggarna där vi rivit bort garderoberna, sätta upp uttag i taket där det fattas, bygga ett skåp för propparna i hallen osv. Långsamt pysslar vi och kommer i ordning. Idag ska vi förbi på järnhandeln igen. Skönt att det finns en sån som har det mesta. Hittade till och med lamputtagen som vi sökte på tre affärer i Skellefteå här! :) Det behövs mera målarfärg och lampor till taklamporna.

Igår kväll eldade vi i kaminen och det blev en skön värme i huset. Nu gör Anneli en brasa igen. Det blir bara mera mys idag!! Ingen stress. Det är viktigt. Det är viktigt att vi tar hand om oss och varandra. Livet är för kort för att levas igår eller imorgon. Lev idag. Var här och nu. Jag känner mig tacksam för det. <3

Ovido - Quiz & Flashcards