Alla inlägg den 25 januari 2020

Av Sara - 25 januari 2020 20:49

Lugnet i stugan är magisk! Igår kväll lyste stjärnorna i bäckmörkret. Det finns bara skog och mörker här så jag kunde verkligen se stjärnorna. Mmm så härligt!
I morse kom solen upp. Tog en fin bild nere på isen när vi skulle iväg på skotertur.

Det blev en hel dag på skotern. Vi fick trixa i mörkret på vägen hem eftersom vi var ute så länge så att solen gått ner för länge sedan. Anneli hade en till-och-från fungerande lampa så hon fick följa bakljuset på den framför allt mest. :)
Väl i stugan fick vi oss mat. Barnen spelade kort och jag bastade. Vi har en magiskt skön bastu. Timrad med glesa springor i golvet. På vintern hämtar vi vatten i en bäck. Vi värmer varmvatten i bastun så att vi kan blanda en tunna med lagom varmt vatten att duscha i. Vi fyller en hink som vi hissar upp i taket. Hinken har en massa små små hål i botten så det strilar ut som en dusch. Mmm... så skönt!! :) Det finns bara vedkamin att värma stugan med och vi tänder ljus eller våra solcellsdrivna ledlampor så vi kan se nåt. DET är livskvalitet!

Gör nåt värt du också. Sitt bara stilla och njut av lugnet, stillheten och tystnaden. Öva på att göra det. Du kommer att må så mycket bättre!
Natti natt

Ovido - Quiz & Flashcards