Alla inlägg den 21 april 2020

Av Sara - 21 april 2020 08:45

Haha!!! Ja, vi är ju för tokiga. Vi hinner komma hem från påsklovet där vi bara hade det lugnt, och har direkt häcken full med projekt. Igår körde vi tur och retur Bygdeå för att köpa våningssängar till vår nya stuga som vi köpt i Hemavan!! Det är vårt nya projekt! Hihi... det är alltid nåt nytt på gång! Vi har tänkt ha den till uthyrning så nu är vi på jakt efter möbler och husgeråd till bra priser. Behöver du kasta nåt du har hemma så kanske vi vill ha det?! :)

Så det var ingen rast och vila igår inte. Idag startade jag dagen med en skön, lugn halvtimme av träning/yoga/rörlighet/mindfulness. Det kändes väldigt skönt. Det var vad min kropp behövde. På det blev det nyheterna tillsammans med morgonkaffet från min fina kaffemaskin och hembakt fröknäcke med ost o skinka. Ren och skär njutning på morgonen!
Det är bra att fokusera på vad som är viktigt här i livet så nu tar jag nya tag och låter mig fokusera. Jag har under långa perioder i mitt liv bara låtit det flyta på och låtit allt hända. Då mår jag inte särskilt bra heller så nu är det ny energi och nya tag. Tjohoo!! Here we go again!!! :)

Ovido - Quiz & Flashcards