Alla inlägg den 22 september 2019

Av Sara - 22 september 2019 21:02

Jajjemen! Satt pall i soffan igår kväll från sju o gick o lade mig före elva. Fick strikta instruktioner av dottern att inte ställa väckaren till idag. Jag sov till kl.09.30 Vaknade visst vid sex och åtta men hade så ont i kroppen att jag bara vände på mig o sov igen.
Till frukost kände jag mig rätt pigg. Barnen åt havregrynsgröt och jag kokade frögröt. En antiinflammatorisk variant med gurkmeja i! Gott!

Sedan blev det lite bakning. Jag gjorde lchf-kakor o Olivia en långpanna med riktigt söta kakor. Båda blev goda om du frågar mig. Hihi...

Eftermiddagen har gått åt till att försöka känna hur kroppen mår egentligen. Den har inte varit på topp. Jag har ont längs hela ryggen som en influensa. Känner mig tung i huvudet men har ingen feber. Jag tänkte att jag skulle klara av skivstångspasset, med lägre vikter i så fall, men jag fick krypa till korset. Orkade inte. Kallade in förstärkning som tack o lov kunde ställa upp!!
Jag orkade just så pass tvätta klart altanen. Men det var ett bra terapijobb. Jag gick bara långsamt fram o tillbaka m tralltvättaren kopplad till högtrycken, så den gjorde ju jobbet. Fint blev det. Jag fick njuta av kvällssolen också.

Min älskade fru dök upp mitt på dagen hemma idag! <3 Hon är lurig som inte meddelar när hon har tänkt vara hemma. ;) Men jag anade såklart. Åh, vilket härligt återseende det blev! Jag har längtat så mycket efter hennes varma närhet. Tårarna kom till o med.
Vi gör i princip allt tillsammans jag o min fru. Vi bygger, handlar, städar, jobbar... ja i princip allt. Det är underbart. Jag längtar efter att ha henne vid min sida när hon inte är där.
Det blev ett dopp i spaet innan sänggång. Vi tog pannlamporna och en bok o läste lite grann. Mysigt!
Tidig sänggång för att kurera kroppen. Natti natt! <3

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards