Alla inlägg den 10 februari 2020

Av Sara - 10 februari 2020 07:02

Snacka om en långsam helg. Vi har softat och sovit. Vi var lite arbetssamma på lördagen vid garagen. Då avbröt vi för lunch som vi hade planerat hemma. För i helgen fick vi äta valfria recept ur boken 66 days Challenge! :) Det blev dubbelburgare med sallad och hemmagjord dressing.

Efter lite mer påtande i garaget var vi färdiga till aftonen och kunde fara hem och vila en timme innan vi gjorde maten. Det blev sik (som pappa fångat i vinter) med hemlagade sötpotatispommes och aioli. Mmm va gott!!

På söndagen ägnade vi mesta tiden till att planera och laga maten till början av veckan. Det krävs lite mer planering när man vill ha en viss sorts lagad mat till varje måltid. Till lunch åt vi blomkål- och kasslergryta och till middag kycklingrullar med färskost och lufttorkad skinka med fyllda champinjonhattar. Det kommer vi att äta igen!! Mycket gott. :)
Idag blir det äggröra till frukost så även den har vi med oss. Ska bli gott i kistan.

Vi hoppas på uppehåll idag om än det verkar vara plusgrader hela dagen. Idag blev det på med dubbskorna igen. Konstig vinter vi har! Rullar nu in på jobbet och ska starta dagen. Fyll dagen med nåt värt. Det ska jag göra.

Ovido - Quiz & Flashcards