Alla inlägg den 14 februari 2020

Av Sara - 14 februari 2020 22:02

Många tidiga morgnar denna vecka. Även torsdag morgon var tidig. När jag somnat sent på torsdag kväll och tänkte att jag får sova ut till sju på fredag så vaknade jag ändå före klockan slog sex. Jag hörde gökuret och pendeluret slå sex. Låg och hade så många tankar i huvudet. Slumrade med alla tankar virrande till sju då klockorna ringde igen. Vi klev upp och slog på TV4 Nyhetsmorgon samtidigt som vi stekte ägg och åt med isbergssallad och en kopp kaffe. Mmm utsökt kaffe från min kaffemaskin.
Idag har vi fått njuta av gofika på jobbet av Helena som slutade idag. Tyvärr valde hon att gå tillbaka till sitt gamla jobb. Hon har verkligen varit en ledstjärna och en inspiration i verksamheten. Där sitter det liksom inte fast. Men vi kommer ju att ses igen! Hon är på Friskis precis som jag så om inte annat ses vi där. :)
Idag har varit en strålande fin vinterdag med sol. En alla hjärtans dag. <3 Vi har värmt upp husbilen, plåtisen, och tagit oss till Furuögrund för att campa i natt. Nån stans i mörkret stannade vi och såg på den vackra, stjärnfyllda vinternatten innan vi klev in i värmen. Vi dukade fram en pokebowl med kräftstjärtar, chilimajonäs och lime till sen middag. Vi streamade QX-gaygalan som underhållning och avnjöt jordgubbar till ära av alla hjärtans dag.

Kom nu ihåg att vi alla kan förändra världen för det gjorde Greta Thunberg! Allt vi gör har betydelse. Alla små ord och gester är viktiga. Så kom ihåg att dela ut dem med kärlek. Kom ihåg att våga säga till, våga säga stopp när stopp bör sägas. Vi är alla viktiga. Alla kan göra skillnad. Du med!

Ovido - Quiz & Flashcards